Přidat na Seznam.cz



Slavia Hradec Králové

Ve dnech 22. – 24. 3. 2013 se v hale Slavia v Hradci Králové uskuteční pod záštitou primátora města Hradec Králové MUDr. Zdeňka Finka finálový turnaj Českého poháru starších žáků ve volejbale. Jedná se o kategorii chlapců ve věku 13 – 16 let. Turnaje se zúčastní 24 nejlepších týmů České republiky včetně domácích hráčů TJ Slavia Hradec Králové. Účast přislíbili primátor města MUDr. Zdeněk Fink, člen Rady města Mgr. Vladimír Springer, člen sportovní komise města a známý fotbalový trenér Ladislav Škorpil. Kdo na pátek a víkend nic neplánuje, může se přijít podívat na hradecké i ostatní volejbalisty do haly TJ Slavia.

Pro slavnostní zakončení se chystá překvapení v podobě návštěvy jedné z legend české volejbalové extraligy – Jana Jeslínka. Tento smečař, který před rokem ukončil kariéru, odehrál na českých extraligových palubovkách plných 20 sezon, za tuto úctyhodnou dobu nasbíral 5 mistrovských titulů a celkem 16 medailí. Program bude ozvláštněn také tanečním vystoupením v Zumbě a představením mladých moderních gymnastek TJ Slavia.

V pátek po slavnostním zahájení, které proběhne v 10 hodin dopoledne, je na programu fyzické testování všech zúčastněných hráčů. V 15:30 pak bude zahájen turnaj, který bude pokračovat i v obou víkendových dnech. Slavnostní zakončení se pak plánuje na nedělních 14:45.

Domácí hráči TJ Slavia Hradec Králové budou bojovat o medaile v celkovém pořadí Českého poháru. Nyní se v tabulce nacházejí na skvělé první pozici se stejným bodovým ziskem jako druhá Ostrava, domácí prostředí by jim mělo pomoci v závěrečných bojích sezóny.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 026

    3 008

    2 574

    294


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí