Přidat na Seznam.cz



Fotbalisté přivítají Frýdek-Místek, hokejisté se těší na Spartu

19. října 2013 21:05. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / EXPRESNĚ, SPORT

Nedělní odpoledne bude v Hradci patřit sportu. Fotbalisté a hokejisté sehrají zajímavá utkání, která pokud zvládnou, mohou oba celky posunout na špici soutěží. Oba zápasy na sebe plynule navazují, a tak sportovní fanoušek stihne od tří hodin fotbal a o půl šesté dorazí na hokej.

Na Votroky čeká Frýdek-Místek, pro Hradec velká neznámá. „Pro nás to bude určitě zápas z řady těch těžších. My se musíme připravit na velmi náročné utkání. Tým Frýdku–Místku má svoji hru založenou na vyrovnaném kádru a ve svých řadách má šestigólového Prokeše. Bohužel má Marek Kulič po červené kartě stopku na dva zápasy, víme, co pro naši hru znamená, avšak pevně věříme, že následující utkání i bez Máry zvládneme,“ říká Bohuslav Pilný před nedělním utkáním. Votroci chtějí navázat na předchozí sérii 7 výher v řadě a opět naplno bodovat.

Hradecký Mountfield vstoupí v neděli do odvetných zápasů. Se Spartou v 1. kole hradečtí prohráli 5:1 a jsou odhodlaní lídra extraligy porazit. „Rozhodně chceme podat lepší výkon, než jsme podali v Praze. Pokud budeme hrát poctivě a necháme na ledě všechno jako proti Plzni, tak máme šanci uspět. Hrajeme doma, tak musíme dát dva, tři góly,“ říká Peter Frühauf, opora zadních řad. Hradecký Mountfield podává v posledních zápasech opravdu mimořádné výkony, otáčí zápasy z 6:2 na 6:7 a prodloužil sérii na 11 zápasů, ve kterých bodoval. Není proto divu, když se v Hradci na stadionu objevují mexické vlny.

Fotbal startuje v 15:00. Hokej v 17:30.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU