Přidat na Seznam.cz



Votroci jedou ze Střížkova bez bodů. Prohráli po 9 zápasech

26. října 2013 23:19. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / EXPRESNĚ

S předposledním týmem druhé ligy prohráli Votroci gólem vstřeleným v předposlední minutě. Končí tak krásná série 9 zápasů bez prohry, ve kterých Hradec získal 25 bodů a vyhoupl se do čela Fotbalové národní ligy. Votroky to musí mrzet o to víc, že v 84. minutě nedal Jan Šisler pokutový kop. Navíc se zápas Hradci příliš nevydařil i po herní stránce, kombinace vázla a pohyb chyběl.

„Utkání bylo špatné fotbalově z obou stran. Hrálo se na těžkém terénu což nás však neomlouvá, měli jsme zápas zvládnout daleko lépe a získat body. V prvním poločase nebyla z naší strany skoro žádná šance na vstřelení gólu, jen dva náznaky, nedařila se nám kombinace, byli jsme špatní na míči, minimum centrů a chyběl nám pohyb,“ shrnul po zápase nespokojený trenér Luboš Prokopec.

V dalším zápase proti Zlínu už nastoupí po červené kartě Marek Kulič. Votroci určitě budou mít daleko větší motivaci odčinit porážku ze Střížkova a před domácím publikem znovu vyhrát.

„Šance na vstřelení vedoucího gólu byla velká. Bohužel Honza tu penaltu nedal, to se ve fotbale stává, v minulých zápasech jí zase dal. Takže to značí i to, jak jsme ten zápas dnes odehráli,“ dodal Prokopec.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    15 584

    2 988

    2 530

    274


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí