Přidat na Seznam.cz



Starý hobbymarket šel k zemi. Místo něj stojí už vedle nový

9. prosince 2013 11:51. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY, MARKETY, PROJEKTY

Nový hobbymarket OBI

Starý hobbymarket OBI, který tu stál od konce 90. let, byl v minulých dnech definitivně zbourán. Místo něj se o pár metrů dál v průběhu letošního roku postavil nový a větší hobbymarket. Ten se posunul blíž k Piletickému potoku, kde donedávna stála zahrádkářská kolonie. Na jaře 2014 se vedle něj otevře ještě velké zahradnické centrum, které se právě teď staví a zvětší se i parkoviště. Od podzimu funguje do této lokality také nový vjezd a výjezd přímo z Gočárova okruhu ve směru na Labský most. Jeho cílem je také trochu ulehčit sousední křižovatce, která je zejména v době dopravní špičky často ucpaná.

“Společnost OBI otevřela na podzim nový a modernější hobbymarket v Hradci Králové, aby vyšla vstříc potřebám a přáním našich zdejších zákazníků. Na jaře 2014 je plánováno otevření nového a většího zahradnického centra,” sdělila pro náš internetový magazín Jitka Hoření z tiskového oddělení.

Podle plánů přestavby areálu se v projektu počítalo kromě samotného hobbymarketu také s několika dalšími obchody. Mělo se jednat o Hervis Sport, Planeo Elektro, Dráčik, DM a ZOO Shop. K jejich výstavbě možná dojde v nějaké další etapě v budoucnu.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU