Přidat na Seznam.cz



V ČKD vyroste logistický park, menší i ve Skladištní

3. března 2014 14:07. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / EXPRESNĚ, HALY A LOGISTIKA

Ve Skladištní oblasti se plánuje výstavba menšího logistického parku. Skladovací plochy budou mít přibližnou velikost celkem 14 tisíc metrů čtverečních, píše se v projektu. Objekt bude mít dva vjezdy, jeden z ulice Vážní a druhý z Dřevařské.

Logistický sklad bude situován mezi konečnou MHD Kingspan a tenisovými kurty ve Skladištní oblasti. Dnes je na této ploše budoucího logistického parku v areálu VCES různorodé odkladiště všelijakého materiálu, od trubek přes stavební materiál až po dřevo.

Podstatně větší investiční akce se připravuje v bývalém areálu ČKD Plotiště, ten bude mít název Industrial Park. Některé části jsou již zbourány, místo nich zde vyroste jedna velká hala a několik menších objektů. Areál je v nabídce společnosti Finapra.

„Nabízíme prodej pozemků s developerským projektem výstavby moderních průmyslových a logistických objektů na území 78.240 metrů čtverečních. V souladu s územním plánem vhodné pro průmyslovou výrobu všech parametrů, pro skladové objekty a obchodní jednotky. Územní rozhodnutí získané v roce 2013. Pozemky jsou součástí průmyslového areálu bývalého ČKD na okraji města Hradec Králové,“ píše se na stránkách společnosti.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    15 584

    2 988

    2 530

    274


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí