Přidat na Seznam.cz



Hradec bojuje o postup do ligy! Porazil Vlašim 4:2

4. května 2014 20:39. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / EXPRESNĚ

Fotbalisté Hradce v divokém zápase zvítězili nad Vlašimí 4:2. Za Hradec skórovali Dvořák z penalty, Rolko, Zelený a Čermák. Nejlepším hráčem zápasu byl vyhlášen Emir Halilovič, který na dva góly přihrával a servíroval řadu dobrých přihrávek a centrů. Utkání sledovalo 1.862 diváků.

Takhle brzký gól Hradec snad ještě nevstřelil. Běžela teprve druhá minuta a po proměněné penaltě Dvořáka vedl 1:0. Té předcházel faul na Janouška. Po dalších dvaceti minutách začal pomalu hradecký tlak opadat a Vlašim z ničeho nic udeřila, rovnou dvakrát. Hradec tak prohrál první poločas 1:2 a do šaten se šlo s velkým rozčarováním.

Začala druhá půle a po dvou minutách bylo srovnáno. Míč vyklouzl brankářovi hostů z ruky a dokutálel se k Rolkovi, který z velkého úhlu poslal míč úspěšně do branky. O pár minut později se radoval po přihrávce od Kuliče z gólu také Zelený. Čtvrtý gól přidal po rychlém brejku ještě Čermák.

Další šanci měl Shejbal, ale jeho krásná střela orazítkovala pouze tyč. Další pád v pokutovém území, po kterém se pravděpodobně měla pískat další penalta pro Hradec, ale zůstal rozhodčím bez povšimnutí. Vlašim už se na odpor nezmohla, jelikož dohrávala od 56. minuty v deseti po obdržené červené kartě.

Votroci se tak odpoutali na dva body od druhého a třetího místa a vedou Fotbalovou národní ligu s 51 body.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU