Přidat na Seznam.cz



Ztracené pardubické šály z derby? Na lízátkách

6. listopadu 2014 19:34. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / EXPRESNĚ

Hradeckým fanouškům se podařil parádní úlovek, který ovšem už tak vyhrotil napjaté vztahy. Při derby v Pardubicích fanouškům Tesly někdo ze sektoru nepozorovaně odnesl dvě obří vlajky. Jednu červenobílou a druhou se symbolem koně. Nakonec se dvojice vlajek našla až při úterním fotbalovém zápase s Plzní. Ultras Hradce je obráceně vyvěsili na lízátkách.

„V průběhu zápasu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice versus Mountfield HK jeden z našich fanoušků ukořistil větší množství domácích suvenýrů. Odnesl si je ze stadionu za přítomnosti více jak tisíc fans Pardubic přímo z kotle,“ píše se v prohlášení na serveru Votroci.cz.

Ukořistění vlajek se dostalo až na Policii ČR, která tento případ řeší. Nyní má již vlajky u sebe a vrátí je fanouškům Pardubic. Pro ně jsou ovšem po lupu a následném vyvěšení hradeckými fanoušky jako trofej, bezcenné.

„Ultras Pardubice se nepodílí na udávání hradeckých fanoušků. Mrzí nás chování našich fanoušků, kteří si nedokáží při takhle vyhroceném zápase uhlídat vlajky a nechají si je ukrást doslova pod nosem. Pokud si nedokáže někdo ubránit svoji šálu, tak by si ji na zápas neměl brát,“ píše se v prohlášení pardubických ultras na serveru Pardubaci.eu.

Další pikantní derby je na programu už 14. prosince v Hradci Králové.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU