Přidat na Seznam.cz



RfP 2015 hlásí Bastille, Faith No More a Limp Bizkit

31. ledna 2015 16:25. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / FESTY, ROCK FOR PEOPLE, VOLNÝ ČAS

Rock for People hlásí příval prvních hvězd. Mezi potvrzenými kapelami pro červnový Hradec Králové jsou Hollywood Undead, Asking Alexandria či Red Fang. Nově fanoušci festivalu uvítali také oznámení o vystoupení populární formace Bastille. První oznámenou kapelou byli velikáni Faith No More, kteří tu skoro vystoupili už před 2 lety, ale počasí udělalo své.

„Vzpomínám si, když byli na Rock for People poprvé. Tehdy se stali první velkou zahraniční kapelou, která ve své podstatě katapultovala festival do zorného pole širší veřejnosti a naznačila jeho další směřování vstříc zahraničním kapelám. To se psal rok 1999 a letos se po šestnácti letech opět necháme touto lavinou strhnout,“ uvádí Michal Thomes, jeden z dvojice organizátorů festivalu.

Anglický čtyřčlenný zázrak indie scény Bastille, který uhranul nejen hudební fanoušky, ale i kritiku, a dlouhodobě okupoval se singlem Pompeii nejvyšší příčky hitparád, vystoupí na Rock for People v červnu.

„Obrovskou radost máme i z potvrzení Bastille, kteří hradecké dramaturgii budou náramně slušet,“ dodává.

Zkraje února pak pořadatelé představili fanouškům legendární formaci Limp Bizkit.

„Opravdu nás těší, že jednání s managementem kapely vykrystalizovalo do této podoby a my budeme mít možnost návštěvníkům festivalu a zejména pak fanouškům Limp Bizkit dopřát tento hudební zážitek,“ zakončí Michal Thomes, dramaturg letního festivalu.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    15 584

    2 988

    2 530

    274


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí