Přidat na Seznam.cz



U Opaťáku se zrekonstruovala Bačinova vila

16. února 2015 12:52. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / BYDLENÍ, EXPRESNĚ

Poblíž Opatovického písníku byla zrekonstruována vila továrníka Bačiny z roku 1906 na nové bydlení. V objektu bylo vybudováno celkem 13 bytových jednotek. V prvních dvou patrech jsou zachovány původní klenby a výška stropů dosahuje až 3,8 m., což dává bytu výrazně větší prostor. Přízemní byty mají k dispozici předzahrádky s prostorem pro umístění terasy. Některé z podkrovních bytů mají k dispozici jednu další místnost v horní úrovni krovu.

Hlavním cílem projektu bylo vybudovat kvalitní a nízkoenergetické rodinné bydlení ve vyšším standardu, finančně dostupné pro každého, v dobré a pohodové lokalitě, s kvalitním zázemím.

S touto myšlenkou vznikl projekt nízkoenergetického bytového domu Residence Bačinova Vila, ve kterém je vybudováno 13 nových bytových jednotek různých velikostí. Celý projekt byl postaven na citlivé rekonstrukci vily továrníka Bačiny z roku 1906 a rozčlenění na jednotlivé bytové jednotky.

Soukromí domu je zajištěno vkusným oplocením. K jednotlivým bytům také náleží nově vybudované oplocené parkoviště na vlastním pozemku s krytými parkovacími stáními, předzahrádky a terasy u některých bytů, sklepy a sklepní kóje u některých bytů, a také velká oplocená zahrada s vzrostlými stromy, dětským hřištěm a altánkem pro posezení nebo společné grilování.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU