Přidat na Seznam.cz



Billa otevře na Benešovce

16. července 2015 13:14. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY, OKOLO HK, PROJEKTY

Supermarkety BILLA | Foto: REWE International AG

Supermarket Billa by se měl otevřít na Benešově třídě v průběhu září 2015, informují o tom oficiální stránky společnosti. O novém obchodu jsme informovali již zkraje roku, ovšem kde se usídlí nebylo dosud jasné. Billa zde nepostaví nový supermarket, ale zabydlí se v některém ze zdejších provozů na tomto předělaném bulváru.

Společnost zanedlouho začne nabírat nové zaměstnance na všechny pozice od vedoucích, skladníka až po prodavačky. Billa patří pod maloobchodní skupinu REWE, do kterého spadá také řetězec Penny Market. O něm se hovoří v souvislosti s umístěním na Pospíšilově třídě a na Labské louce v Třebši.

Supermarket Billa doposud v Hradci nebyl, otevře zde tak v září vůbec první prodejnu ve městě. Další možná o rok později v nově budovaném Auparku.

Společnost hledá zaměstnance do nové prodejny. Ti se mohou zúčastnit výběrového řízení ve čtvrtek 30. července od 9 do 15 hodin v budově Úřadu práce Hradec Králové, Wonkova 1142, v malé zasedací místnosti č. 207B, vlevo od schodiště. Zájemci mohou přijít kdykoli v uvedeném časovém rozmezí.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU