Přidat na Seznam.cz



Na Podzámčí se staví nové byty. Další dům se chystá

16. července 2015 15:52. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / BYDLENÍ, BYTY TŘEBEŠ, EXPRESNĚ

Uprostřed Podzámčí naproti stejnojmenné zastávce roste za přítomnosti jeřábu nový bytový dům s názvem Dům služeb Třebeš. Objekt bude mít 6 nadzemních podlaží, v přízemí bude komerční prostor řešen jako Gastronomické centrum Sabores s plochy určenými k pronájmu.

Druhé a třetí nadzemní podlaží bude sloužit buď jako kancelářské prostory nebo také případně pro maloobchod, fitness nebo i restauraci. Od 4. do 6. nadzemního podlaží pak budou pouze byty. Těch je v celém objektu celkem 24.

Gastronomické centrum Sabores, které bude v přízemí je speciální koncept sdružující několik maloobchodních jednotek.

„Koncept projektu spočívá ve vytvoření jednoho místa, které sdruží řadu specializovaných obchodů nabízejících kvalitní potraviny zejména od malých českých farmářů, ale také luxusní potraviny ze zahraničí s důrazem na evropský region. Jedná se o formu celoročního trhu, důležitou a chybějící alternativu ke stávajícím prodejnám s potravinami. Kromě toho zde bude místo i pro okamžitou konzumaci potravin a pokrmů,“ píše se v oficiálním dokumentu k projektu bytového domu.

Před objektem budou umístěny venkovní parkovací stání.

O několik desítek metrů dále se chystá projekt bytového domu Ve Stromovce, který se teprve připravuje. Objekt bude mít 5 nadzemních podlaží, v přízemí pod budovou budou umístěny parkovací místa, od 2. do 5. podlaží už jen pouze byty.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU