Přidat na Seznam.cz



Fotbalová i hokejová pětka. Týmy Hradce šlapou

1. listopadu 2015 21:06. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / EXPRESNĚ

Fotbalisté vyhráli nad oslabeným Třincem na domácí půdě 5:0, o něco později se v Litvínově rozjela partie hokejistů, ti zvítězili nad Vervou také vysoko, a to 1:5. Oba týmy jsou u čela svých lig, hokejisté atakují první pozici, jsou druzí za Libercem, fotbalisté třetí za Znojmem a Sokolovem.

Votroci vstoupili do zápasu skvěle, ve 4. minutě se trefil Pavel Černý. Od 15. minuty po červeném zákroku hostujícího hráče hráli v přesile. Ta se projevila gólově až ve druhém poločase, kdy se dvakrát prosadil Pázler a po jednom gólu Malinský a Vlkanova. Skóre mohlo být i vyšší, dvakrát se ještě zatřepalo břevno.

Hokejisté v Litvínově udeřili v první třetině, když vstřelili tři góly. Mezi střelce se zapsali Courchaine, Vantuch a konečně se trefou blýskl i Jaroslav Bednář. Zbylé dva góly nabídla až třetí třetina. Ihnacak s Červeným zvýšili skóre na pět, Litvínov ke konci nakonec přece jen vstřelil alespoň čestný gól.

Hokejisté mohou prodloužit vítěznou sérii už na 6 zápasů, pokud 13. listopadu v pátek porazí na domácím ledě pražskou Spartu. Fotbalisté přivítají o dva dny déle, v neděli 15. listopadu pod lízátky souseda z tabulky Ústí nad Labem.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU