Přidat na Seznam.cz



Na fotbalisty Hradce letos čekají dva těžké úkoly. Pokusit se postoupit zpátky do ligy a zabojovat ve čtvrtfinále poháru MOL Cup s Mladou Boleslaví. Hráči poprvé v novém roce okusili terén na hřišti v Orlické kotlině, kde se v neděli od 10 hodin střetnou s moc zajímavým soupeřem, tím jsou FK Pardubice.

„Přál bych si, abychom se co možná nejdříve dostali na úroveň, na které mají Votroci být, to znamená v nejvyšší soutěži. FC Hradec Králové je značka, která má za sebou již více jak staletou tradici a taková tradice do druhé ligy nepatří. Já osobně se strašně těším na konec sezóny, až si sice trochu opožděně, ale určitě společně, nadělíme vánoční dárek, a to postup do první ligy,“ řekl pro klubový web fotbalistům v kabině člen představenstva klubu Václav Víška.

V černobílém dresu už nebudou působit David Vaněček (přestup Teplice) a David Petrus (návrat do Baníku Ostrava). Nováčky jsou Marek Krátký (Teplice), Jakub Prajza (Slovácko), Lukáš Kopecký (Chrudim) a staronový Lukáš Kraják, který na podzim nastupoval za juniorku. Někteří z nových hráčů tu jsou pouze na zkoušku.

PŘÍPRAVNÉ DOMÁCÍ ZÁPASY:

NE 10. 1. / FCHK vs. FK PARDUBICE / 10:00 ORLICKÁ KOTLINA
SO 6. 2. / FCHK vs. MKS MIEDZ LEGNICA / 16:00 ORLICKÁ KOTLINA
SO 20. 2. / FCHK vs. MAS TÁBORSKO / 12:00 ORLICKÁ KOTLINA
SO 27. 2. / FCHK vs. SK PŘEVÝŠOV / 15:00 ORLICKÁ KOTLINA

DOMÁCÍ POHÁROVÝ ZÁPAS MOL CUP:

ST 2. 3 / FCHK vs. FK MLADÁ BOLESLAV / 17:00 MALŠOVICKÝ STADION

PRVNÍ DVA DRUHOLIGOVÉ ZÁPASY:

SO 5. 3. / FK PARDUBICE vs. FCHK / 10:15 STADION POD VINICÍ – PARDUBICE
NE 13. 3. / FCHK vs. SIGMA OLOMOUC „B“ / 17:00 MALŠOVICKÝ STADION


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU