Přidat na Seznam.cz



Východočeská televize změnila logo i majitele

2. března 2016 12:22. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY, MÉDIA, VOLNÝ ČAS

VCTV nové logo 2016

Východočeská televize změnila k 1. březnu své logo a má i nového majitele. Ve vysílání na diváky čekají změny. Ve spodní části obrazovky se objevila nová informační lišta s časovým údajem, kde se po celý den objevují novinky z východních Čech. Změní se prý i podoba zpravodajství a publicistických pořadů. Televize vysílá z královéhradeckého studia od září 2012.

Východočeská televize je klasickou terestrickou televizí, která vysílá prostřednictvím vysílačů Regionální sítě 8. Pro Hradecko ji můžete naladit na vysílači Hoděšovice – 57. kanál, pro Pardubicko je k dispozici vysílač K Polabinám – 46. kanál.

Televize vysílá 24 hodin denně a každou celou přináší Východočeské zprávy. V minulých týdnech probíhal nábor nových moderátorů, na kamerové zkoušky mohl přijít kdokoliv, v příštích dnech se tak zřejmě několik tváří objeví již ve vysílání.

Novými majiteli jsou podnikatel Miloslav Bartoň a vydavatel Jan Doležal z mediálního domu Evropské vydavatelství, pod které spadají tituly Krajské noviny, Evropské noviny a ibulvar.cz, snahou televize je být blíž více k divákům.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    15 584

    2 988

    2 530

    274


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí