Přidat na Seznam.cz



Aupark z Gočárovy třídy

Již letos na podzim otevře své brány nové obchodní centrum. Z 80 procent mají obchodní jednotky konkrétního nájemce. Mezi nové značky, které dosud v Hradci nejsou, zveřejnila společnost tyto obchody: ECCO, Marc O’Polo, Le Premier, Muziker, Costa Coffee a Vegg Go. V centru bude také jídelní koutek, který obsadí například Bageterie Boulevard, KFC a McDonald’s.

„Sedm měsíců do otevření Auparku máme více jak třičtvrtě obchodních ploch pronajmutých. Zbývá už posledních několik málo jednotek a centrum bude zaplněné,“ říká Milan Mašša, leasing manager HB Reavis. Otevření tak s největší pravděpodobností bude v říjnu nebo listopadu.

Mezi dalšími obchody, které společnost zveřejnila, to jsou H&M, C&A, New Yorker, Terranova, Orsay, Levi’s, Tommy Hilfiger, Guess, CCC, Reno, Pandora, Klenoty Aurum, DM Drogerie, Yves Rocher, Manufaktura, Fann Parfumerie, supermarket Billa, Knihy Dobrovský, Euronics, Sportisimo, Re-Fit fitness club a hračky Bambule.

„V rámci velké konkurence v maloobchodu velkých měst České republiky, není jednoduché najít dobrou lokalitu pro nové obchodní centrum. Hradec už zdaleka nepatří z hlediska metrů čtvereční plochy na obyvatele mezi top města, tak jako před lety, proto dnes nabízí dobrou příležitost pro vznik nových obchodů,“ říká Tomáš Drtina ze společnosti GfK, která provádí průzkumy v oblasti spotřebitelů a maloobchodního trhu.

Další značky, které se budou v centru nacházet, zveřejní společnost později. V centru by mělo najít místo na 140 obchodů, 5 druhů rychlého občerstvení, 2 restaurace a 4 kavárny. Kapacita parkovacího domu bude 1100 míst.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU