Přidat na Seznam.cz



Aupark v létě

Očekávané slavnostní otevření Auparku je naplánováno už na 11. listopadu 2016. Oznámila to společnost na svých FB stránkách. V předchozích dnech se centrum ve večerních hodinách rozsvítilo. Je nasvícena administrativní část, svítí se i v interiéru z důvodu zásobování nových obchodů a také jsou nasvětleny čáry po bocích fasády, které připomínají stromy.

Nově je na budově připevněno také logo obchodního centra. Do otevření zbývá již necelý měsíc a v obchodech se finišuje. Hledají sem stále nové zaměstnance a brigádníky.

Aupark otevře 11. listopadu 2016 / Foto: Repro FB Aupark Hradec Králové

Nově by se v centru mělo nacházet několik dalších obchodů. Z módy to zřejmě budou britský řetězec Superdry, ten je v Česku zatím v Praze, polská módní značka 4F, prodejna A3 Sport, obuv Office Shoes, z gastronomie Café Level, Caffé Trieste, Yobar a Bubbleology, z ostatních obchodů papírnictví McPen, obchod s hudebními nástroji Muziker, dále Kadeřnictví Klier a Eiffel Optic.

SEZNAM VŠECH OBCHODŮ V CENTRU: SEZNAM OBCHODŮ AUPARK

Chtěli byste v Hradci obchody IKEA nebo GLOBUS? Novinky o obou prodejnách zde: IKEA / GLOBUS

Níže jsou přiloženy snímky večerního osvětlení centra. Nasvícené pruhy na boční fasádě vytváří kulisu rostoucích stromů, administrativní část je pak nasvícena vodorovně po patrech objektu.

Nově osvětlený Aupark

Osvětlený Aupark

Aupark s osvětlením ve tvaru stromů

auparkvecer4


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 008

    3 008

    2 570

    294


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí