Přidat na Seznam.cz



Na Moravském vyroste 117 bytů v projektu Mediumpark

18. listopadu 2016 14:22. /Autor ~ REDAKCE / # 2 MIN. / AKTUALITY

Bytový dům Medium Park / Vizualizace: IMOS Development

Moravské Předměstí se rozroste. Nejlidnatější část Hradce s 25 tis. obyvateli bude mít přírůstek v podobě dalšího bytového domu připomínající tvar U s názvem Mediumpark. Projekt se chystá již několik let a nyní začíná jeho plánovaná výstavba. Podle investora by se mělo jednat o cenově dostupné bydlení. V sousedství se před časem dokončil další dům Pilot 1 v Kejzlarově ulici.

Bytový dům bude mít 4 nadzemní podlaží, byty budou o velikostech od 1+kk po 4+kk. Ceny bytů budou začínat zhruba od 1,4 mil. Kč u nejmenších 1+kk do 4,9 mil. Kč u největších 4+kk.

V domě se budou nacházet 3 výtahy, ke každému bytu je v ceně také sklep a dle velikosti bytu i 1-2 parkovací stání, v atriovém prostoru bude i společné místo pro setkávání. Některé byty mají i balkón nebo předzahrádku.

Parkovací stání budou jak venkovní, v garážích a také v parkovacím zakladači. To je moderní novinka v parkování, aby se ušetřilo, co nejvíce místa, budou auta parkovat nad sebou. Jedná se o podobný systém jako u parkovacího domu pro kola, vložíte kolo a ono vyjede na svoje místo v biketoweru. Autem přijedete na zakladač, vystoupíte, stisknete tlačítko a ono sjede dolů, aby mohlo vjet další auto, viz. přiložená fotografie z podobného typu zakladače.

Moderní způsob parkování v zakladači / Foto: IMOS Development

Celý objekt by se měl dokončit zkraje roku 2018 a nabídnout 117 bytů, bydlení by zde tak mohlo najít přibližně 250 obyvatel. Parkovacích míst zde bude cca. 160. První byty jsou již rezervovány.

Mediumpark / Vizualizace: IMOS Development


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 020

    3 008

    2 570

    294


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí