Přidat na Seznam.cz



Malšovou Lhotou se projede s potížemi

9. dubna 2017 14:36. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / EXPRESNĚ

V Malšově Lhotě začala první etapa obnovy vodovodního řadu. S tím souvisí i omezení dopravy a zúžení do jednoho pruhu, provoz řídí semafory. Ve vytížených ranních a odpoledních hodinách se tak v tomto úseku tvoří kolony.

Navíc jiná objížďka není možná, jediný přístup do centra je přes semafory, protože most ve Svinarech bude ještě na dlouhou dobu uzavřen.

Řeší se zde obnova stávajícího vodovodu, která je prováděna tzv. bezvýkopovou technologií, kdy bude stávající potrubí vytaženo a místo něho bude zataženo nové vodovodní potrubí. Stávající vodovodní řad vede v krajnici asfaltové vozovky.

Stavba bude prováděna po úsecích, které budou dlouhé cca. 150 metrů a doprava bude řízena světelným signalizačním zařízením. Stavební práce v okolí školy budou prováděny během července a srpna, aby nebyla ohrožena bezpečnost dětí.

Omezení provozu by zde mělo být až do 31. srpna 2017. V tomto roce by měla začít také rekonstrukce ulice Úprkova (na stejné komunikaci) v úseku od zast. U Čechů až po zahrádkářskou oblast. Doprava by měla být vedena po místních komunikacích.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 020

    3 008

    2 570

    294


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí