Přidat na Seznam.cz



Letní koupaliště Flošna zahájí sezonu v sobotu 27. května

22. května 2017 15:11. /Autor ~ REDAKCE / # 2 MIN. / AKTUALITY

Koupaliště Flošna

Přípravy na zahájení už osmé letní sezony vrcholí. Bazény a tobogány jsou vyčištěny a napuštěny. Probíhají závěrečné práce na plážovém volejbalu, travnatých plochách a na vnitřních prostorách koupaliště. Na obou terasách byly vybudovány sprchy pro osvěžení. Také přibyly nové stoly se židlemi a slunečníky. Nové posezení bylo vytvořeno i kolem venkovního altánu s občerstvením.

Od této letní sezóny bude možné i v altánu, stejně jako v restauraci nebo v občerstvení ve fitness, platit čipovými hodinkami.

„Hlavní změnou ve vstupném na koupaliště je dvouhodinové vstupné pro majitele čipových hodinek. V minulých letech bylo možné využívat pouze vstupné hodinové, celodenní, popř. odpolední. Cena dvouhodinového vstupného pro dospělé je 74 Kč a 54 Kč pro děti od 120 cm do 15 let, studenty do 26 let, seniory nad 62 let, ZTP a ZTP/P,“ uvádí Flošna.

Avšak cena běžného celodenního vstupného se o trochu zvýšila. Ceny jsou navýšeny průměrně o 12 %, maximálně o 10 Kč, tj. ze 120 na 130 Kč u dospělého na běžné vstupné a na čipové hodinky z 97 na 107 Kč. Taky dochází ke zjednodušení rodinného vstupného. Nyní již není stanoven limit na počet dětí, ale nově je zavedena jednotná sleva z celkové ceny, a to 10 %. Vstup dětí do 120 cm zdarma zůstane zachován.

I v letní sezóně 2017 je naplánován na LKF (Letní koupaliště Flošna) provoz od 6 hodin ráno. Ve vybraných dnech bude noční koupání s provozem až do 23:30.

„Zahájení letní sezóny na koupališti Flošna proběhne v sobotu 27. května od 9 hodin ráno. Bazény budou vyhřáty na 26 až 28 stupňů Celsia,“ uvedlo dnes koupaliště. Podle předpovědi má být od soboty jasno a 21 stupňů, v neděli 23 a v pondělí až 26 stupňů.

Součástí areálu koupaliště Flošna je padesátimetrový plavecký bazén s pěti drahami, rekreační bazén s divokou řekou a masážními lehátky, adrenalinová skluzavku Jump, dva tobogány, z toho jeden dušový, které obtéká líná řeka a dětský bazén se dvěma minitobogány Kobra.

Všechny bazény budou v hlavní sezóně vyhřívané na teplotu 26°C, veškeré atrakce jsou v ceně vstupného.

K aktivnímu pobytu na slunci slouží také dva kurty na plážový volejbal, který je v ceně vstupného, opalovat se dá i při hře stolního tenisu na horní terase. Pro děti je připraven dětský koutek se zastíněním, v němž jsou nejrůznější herní prvky.

Hlavně v nejteplejších dnech je často na koupališti doslova hlava na hlavě, nebylo by v budoucnu na škodu uvažovat o rozšíření koupaliště o další bazén, případně další atrakce.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    15 584

    2 988

    2 530

    274


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí