Přidat na Seznam.cz



Chinaski, Kabát a Slza vystoupí v Hradci na svých turné

28. srpna 2017 14:58. /Autor ~ REDAKCE / # 2 MIN. / AKTUALITY

HRADEC KRÁLOVÉ – Dva velké koncerty v rozmezí jednoho týdne jsou naplánovány v hradecké Fortuna aréně. Nejprve se zde v sobotu 28. října představí skupina Chinaski na svém turné Není nám do pláče, ve čtvrtek 2. listopadu pak se svoji pekelnou show dorazí skupina Kabát. Jejich stage bude navíc umístěna uprostřed arény, takže na pódium bude vidět z každého koutu.

Lístky na oba koncerty poměrně rychle mizí z předprodeje, na Chinaski už jsou některá místa vyprodána, stejně tak jako na Kabát.

Chinaski pojedou na podzim šňůru pouze 8 koncertů při příležitosti vydání nové desky. Ceny lístků jsou od 590 do 740 Kč. Hostem bude Peter Aristone. Kapela má nyní úspěšný singl Venku je na nule.

„Kapela v roce 2017 nekoncertuje až právě do podzimního turné, kde bude jediná možnost vidět Chinaski naživo s největší světelnou a zvukovou show v historii kapely,“ lákají Chinaski na hradecký koncert.

Kabáti se vydají na podzim na více míst, konkrétně mají v plánu 19 koncertů na turné. Ceny lístků jsou od 490 do 790 Kč.

„Kapela Kabát vyráží po čtyřech letech v průběhu měsíců říjen a listopad roku 2017 na halové Turné. Navštíví celkem neuvěřitelných devatenáct měst včetně dvou koncertů na Slovensku,“ uvádí skupina.

Zajímavá bude stage kapely, která bude umístěna uprostřed arény, tím pádem mohou pro své příznivce nabídnout více míst a vyprodat celou halu.

Na jaře se na své halové turné k novému albu chystá ještě skupina Slza, která vystoupí 8. března ve Sportovní hale Slavia v Orlické kotlině. Naplánovaných má Slza 8 koncertů v rámci turné. Vstupenky jsou již v předprodeji od 390 Kč.

„Fanoušci zde poprvé naživo uslyší zcela nové písně z chystaného alba, jež vyjde v pátek 13. října 2017. Určitě však zazní i hity jako Lhůta záruční, Celibát, Katarze či aktuální singl Ani vody proud,“ prozradil Petr Lexa.

TURNÉ 2017
SO 28. 10. / 19:00 / CHINASKI / FORTUNA ARÉNA
ČT 2. 11. / 20:00 / KABÁT / FORTUNA ARÉNA

TURNÉ 2018
ČT 8. 3. / 19:00 / SLZA / SPORTOVNÍ HALA SLAVIA


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    15 584

    2 988

    2 530

    274


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí