Přidat na Seznam.cz



Krásné záběry! Skupina Memphis natočila klip celý z Hradce

2. listopadu 2017 13:37. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY, KULTURA, VOLNÝ ČAS

Dívka jde se srdcem kolem osvětlené Koruny

HRADEC KRÁLOVÉ – Skupina Memphis se rozhodla natočit klip úplně celý z Hradce. Doma je doma a lokace nočního i denního města nenechají nikoho na pochybách, že tady to je a bude vždycky nejhezčí. Klip začíná u efektní křižovatky Koruna, následuje knihovnický ementál, okolí Bílé věže, Šimkovy sady a mnoho dalších dobře známých lokací naší metropole.

Natáčení klipu se ale neobešlo bez paradoxní situace, v úvodní scéně při východu Slunce dívka se svým obřím srdcem prochází uprostřed pásu Gočárovy třídy. Policie od všímavých občanů dostala hlášení, že zde chce nějaká osoba spáchat sebevraždu. Následně po vysvětlení celé situace, policie točení na tomto místě zakázala.

Štěstí je, že se pár záběrů před příjezdem strážníků stihlo natočit.

Klip je perfektně nastříhán, pasáže se plynule prolínají, kulisy města a hlavně ty noční dotvářejí pohodovou atmosféru pohodového songu Tak nějak, který skupina vypustila na YouTube před pár dny.

„Hudbu neděláme pro peníze, baví nás to a Hradec propagujeme, protože to tady doma máme prostě moc rádi. Věříme, že se všem Hradečákům a Vašim čtenářům bude náš nový klip líbit,“ uvedla pro náš web skupina Memphis.

Skupina vystoupí v okolí v rámci Coffee Tour 18. listopadu v Jaroměři, 19. v Trutnově, 25. v Jičíně a 17. prosince v Hradci Králové.

Níže se podívejte již na oficiální videoklip Memphis – Tak nějak.



Jako dodatek ještě 3 fakty k natáčení klipu a scénou s policií.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU