Přidat na Seznam.cz



Air Bank nově v Auparku, ve Futuru otevřel Mr. Donut

12. prosince 2017 14:20. /Autor ~ REDAKCE / # 2 MIN. / AKTUALITY, RETAIL

HRADEC KRÁLOVÉ – Mezi novinky v oblasti retailu v Hradci patří několik zásadních zpráv. Do Auparku se přestěhovala z ulice S. K. Neumanna nově Air Bank, je to přesun o zhruba 200 metrů. V novém působišti zaujala místo hned v přízemí. Aupark má potenciál se ještě rozvinout, napočítali jsme více než 10 prázdných jednotek, které ještě nejsou obsazeny žádnými obchody.

Ve Futuru naopak otevřel novinkový Mr. Donut, který ve svém sortimentu nabízí podle jména jen donuty (ale i kávu). Má jich v nabídce několik s různými chutěmi a polevami. Ceny ovšem nejsou levné, za jeden takový donut zákazníci sáhnou do peněženky i pro 60 korun, některé stojí už kolem 40 korun. Dostanete je ale v hezké krabičce.

Před časem ve Futuru skončila prodejna s módou s.Oliver, na jejím místě otevře velký dětský koutek.

Škatulata postihla také textil s názvem Textil House, který se nacházel na rohu Mostecké ulice u Pražského mostu, ten nově přesídlil na roh Ulrichova náměstí po autosalonu. Místo textilu se v Mostecké ulici usídlila první pobočka bankovního domu Creditas v Hradci. Ta otevřela slavnostně před pár dny.

Hradec má už i první bezobalový obchod, jmenuje se Bez obalu a nachází se v Mrštíkově ulici v Malšovicích ve zdejším středisku naproti policejní budově. Zákazníci, kteří se sem přijdou podívat, si mohou nakoupit vše do vlastních nádob a takzvaně bez obalu, šetří tím životní prostředí.

Nové kavárny jsou také v Hořické ulici s názvem Lógr Coffee a na Gočárově třídě, kde otevřela Maine Coon Coffee & Toasts, ta kromě kávy návštěvníkům nabízí i společnost kočiček.

Snad již během prosince by měl na výpadovce na Jičín otevřít první CrossCafe Drive, původní termín byl listopad. Na místě jsou již vidět nápisy, které z bývalé benzínové pumpy udělají kávovou pumpu.

Mezi další novinky v oblasti gastronomie by mělo patřit nové americké bistro u jedné z hlavních cest na okraji Hradce v klasickém retro stylu Ameriky 50. let s velkými burgery a v interiérové úpravě klasických amerických jídelen.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 020

    3 008

    2 570

    294


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí