Přidat na Seznam.cz



Poznáte ji? Žena v Hradci přepadla poštu

14. prosince 2017 14:33. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY

HK (PRAŽSKÉ PŘEDMĚSTÍ) – V úterý krátce před půl dvanáctou, těsně před polední pauzou, došlo v ulici Fráni Šrámka na Pražském Předměstí k přepadení pošty. Starší žena přistoupila k přepážce se střelnou zbraní v ruce a s papírkem, na kterém měla napsán požadavek o vydání peněz na konkrétní částku. Zaměstnankyně pošty ženě vydala hotovost v řádu několika desítek tisíc.

Pachatelka postupovala podle přiloženého videa s ledovým klidem, nejdříve vytáhla papír, následně zbraň a poté v klidu nasoukala desítky tisíc do tašky. Po převzetí hotovosti žena poštu opustila.

Policie pátrá po asi 60leté ženě, vysoké 160 až 165 cm, která byla oblečena do tmavého zimního kabátu, ze kterého ji vyčnívala šedá kapuce a tmavé legíny. Na hlavě měla tmavou pletenou čepici a kolem obličeje tmavou šálu. Na očích měla brýle se slabými kovovými obroučkami. Oblečení bylo podle policie staré a obnošené.

„Žádáme občany, kteří ženu, které za trestný čin loupež hrozí trest odnětí svobody až 10 let, poznají, aby zavolali na linku 158,“ říká policejní mluvčí Iva Kormošová.

Policie zveřejnila i videozáznam z přepadení.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    15 584

    2 988

    2 530

    274


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí