Přidat na Seznam.cz



Šťavnatý víkend v Hradci. Koná se první Burger Festival

29. května 2018 10:14. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY

Burger Festival se koná 1. a 2. června před OC Futurum

HRADEC KRÁLOVÉ – Burger Festival dorazil poprvé do Hradce. První a druhý červnový den se premiérově koná před OC Futurum, a vonět to burgery bude určitě po celém Moravském Předměstí a Malšovicích. Kromě milovníků masa si na své přijdou i vegetariáni a vegani, dveře jsou otevřené i pro milovníky kávy a sladkých dobrot. A nebude chybět prý i skvělá zmrzlina ze supertrucku.

„Těšit se můžete na více než 20 burgerových specialistů a gastro odborníků. Samozřejmě jsme nezapomněli, že k dobrému jídlu patří i dobré pití a tak jsou pro vás připraveny i pivní stany a stánek American drinks,“ uvádí festival.

Vstup na festival je zdarma a koná se za každého počasí. Součástí bude také dětský den s hromadou atrakcí.

„Celým dvojdnem Vás bude provázet crew Burger Festivalu, která si pro vás připravila celou řadu soutěží a akcí. Jako pravý odborníci se můžete zapojit do hlasování o nejlepší burger našeho festivalu a svým hlasem určíte vítěze o nejlepší burgrárnu,“ dodávají festivaloví gurmáni.

Celý pátek a sobotu budete mít také možnost vyzkoušet si přípravu burgerů a hranolek s profesionály svého oboru. Festival bude probíhat od 10 do 22 hodin.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU