Přidat na Seznam.cz



Krajský úřad se za noci mění na letní kino. Teď bude Špindl

22. července 2018 17:05. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY, KULTURA

Biograf na Pivovarském náměstí

HRADEC KRÁLOVÉ – Místo úředníků se na krajském úřadu vždy ve čtvrtek večer děje něco speciálního. Pivovarské náměstí se převléká na improvizovaný kinosál pod širým nebem, kde panuje pohodová atmosféra. Promítání probíhá každý čtvrtek od 21 hodin a je navíc zdarma! Sedět můžete buď na připravených lehátkách, židlích, paletách či peřinách.

Nebo si můžete přinést i sezení vlastní jako deky, židličky apod. Občerstvit se můžete ve vedlejším bistru, kde se o vás přátelsky postarají.

„Bylo plno, skvělá atmosféra, Hradec žije a to je super. Bistro taky skvělé, fronta ubývala a vše šlo hladce. Díky za ten báječný nápad,“ komentovala svůj dojem návštěvnice Kateřina.

„Děkujeme za super večer, parádní atmosféru a určitě přijdeme znova. Všem kdo váhají, doporučuji navštívit,“ okomentovala svůj zážitek Renáta.

Biograf bude promítat až do konce srpna. Poslední červencový film 26. 7. bude na programu Špindl, srpnové popořadě (2. 8.) Já Padouch 3, (9. 8.) Vražda v Orient expresu, (16. 8.) Fakjů pane učiteli 3, (23. 8.) Věčně tvá nevěrná a (30. 8.) Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta.

Kdo chce zažít netradiční atmosféru letního kina uprostřed Hradce, může se přijít podívat.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU