Přidat na Seznam.cz



V Roudničce vznikne 20 domů v projektu Vila Resort

10. dubna 2019 11:01. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY

Vila Resort Roudnička / Foto: Vilaresortroudnicka.cz

HRADEC KRÁLOVÉ – V hradecké klidné části Roudnička se připravuje projekt s názvem Vila Resort Roudnička, který nabídne v lokalitě na 20 rodinných domů. Území má jasně danou regulativu s rodinnými domy s rovnou střechou, to dá jistotu, že každý dům zvlášť nebude vypadat úplně jinak než ten další. Privátní rezidentní čtvrť s koncovou ulicí pak má zajistit obyvatelům soukromí.

„Připravili jsme moderně řešené území se stavebními parcelami v jedné z nejžádanějších lokalit města Hradce Králové, městské části Roudničce. Jedná se o uzavřenou lokalitu, která nabízí možnost výstavby rodinných vil s jasně daným regulativem. Díky tomu vznikne nové rezidenční území s uceleným charakterem moderní architektury,“ uvádí k projektu architekt Miroslav Gebas.

V nabídce jsou ke koupi pozemky a pro následnou výstavbu domu můžete využít návrh architektonického atelieru Gebas, který je garantem tohoto projektu.

Roudnička je všeobecně vnímána za jednu z nejlepších lokalit na bydlení vůbec. Jde o klidnou čtvrť, která se pozvolna rozvíjí, navíc s veškerými výhodami města, s MHD, rychlou dostupností do centra a 300 metrů nedaleko je golfové hřiště.

Z 20 nabízených parcel je jich k dispozici už jen čtvrtina.

Vjezd do území bude po jediné příjezdové cestě z ulic Roudničská/Dolní, další výstavba se v této lokalitě už neplánuje.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU