Přidat na Seznam.cz



Mytí pejsků? V Hradci otevřela nová myčka pro mazlíčky

16. září 2019 11:51. /Autor ~ REDAKCE / # 2 MIN. / AKTUALITY, VOLNÝ ČAS

Nová samoosblužná myčka pro mazlíčky u KFC na Gočárově okruhu

HRADEC KRÁLOVÉ – V Hradci se objevila úplná novinka, jde o myčku neboli mytí pejsků. Na tento nový druh mytí jsme narazili při cestě do KFC. Pokud tak nechcete složitě doma ve vaně mýt svého čtyřnohého mazlíčka se spoustou vody okolo, tady to bude zřejmě o dost pohodlnější. Mytí provádí majitel pejska v nerezové vaně, voda k opláchnutí má ideální teplotu 35-38 °C.

Uvádí se, že technologie v ruční sprše přesně dávkuje organický šampon speciálně vyvinutý pro psí srst, k dispozici je pak možnost aplikace kondicionéru nebo účinného prostředku proti blechám.

Nezbytnou součástí je i vysoušeč srsti v podobě fénu, kterým se celý proces mytí zakončí.

Zákazník je o ideálním postupu mytí přesně informován návodem na obrazovce mycího zařízení, tak i hlasovými pokyny, které ho provedou celým procesem.

„Naprosto super pro koupání i velkých plemen. Máme berňačku a koupání nás vyšlo na 200 korun. Jediná výtka, že fén nebyl dostatečně silný na vyfoukání té naší chundelaté koule, takže příště nevyužijeme fén a konečná cena bude 150 korun, což je krásné – doma nenahozené zdi od vody, žádné chlupy a žádné vytírání,“ odhalila svoji první zkušenost zde uživatelka Barča.

Vykoupání malých plemen by mělo stát okolo 80 korun, středních 140 korun a velká kolem 200 Kč.

Mytí pejsků se nachází v Pilnáčkově ulici vedle samoosblužné myčky naproti obchodu Jamall a vedle KFC. Otevřeno je zde od 8 do 19 hodin.

Je to každopádně zajímavý nápad a protože Hradec je město psů, jistě najde i své uplatnění a zákazníky.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU