Přidat na Seznam.cz



V Pardubicích vypukla epidemie alkohadů. Našli jich šest

27. listopadu 2019 20:56. /Autor ~ REDAKCE / # 2 MIN. / AKTUALITY

Jeden alkohad na zastávce v Pardubicích / Foto: MP Pardubice

PARDUBICE – Na jih od Hradce se vyskytla epidemie alkohadů, alespoň tak o tom informovala místní městská policie. Alkohadi se v Pardubicích vyskytují obvykle ve večerních a nočních hodinách na různých místech města, leží a moc se nehýbou, nejsou tak na první pohled nebezpeční. Vždy je ale lepší přivolat strážníky. Není to jen záležitost Pardubic, alkohadi se vyskytují i v Hradci.

„Epidemie alkoholických hadů vypukla v Pardubicích. Jen o minulém víkendu strážníci nalezli 6 mužů, kteří se jen zvládli plazit po zemi. Někteří tím vystavili nebezpečí jen sobě, někteří i řidičům. Každopádně o všechny jsme se postarali, k dobru přidáváme tabulku účastníků a promile,“ uvedla městská policie v Pardubicích.

Tabulka účastníků a hodnoty promile:
🥃 3,94 na hřišti
🥃 2,90 na nástupišti
🥃 2,17 rozbité okno hospody
🥃 2,02 na záchodě
🥃 1,95 v silnici
🥃 ležící na zastávce nedal ani tu dechovou zkoušku

Město, které je proslulé hlavně díky perníku, se tak dostalo na přetřes i kvůli alkoholickým hadům, podle policie šlo u všech o domácí reprezentanty. Mnozí diskutéři začali spekulovat, zda se alkohadi nepodepsali po výsledcích pardubického hokeje nebo zda se tam nenatáčel nový snímek Pařba v Pardubicích. Vše strážníci dokázali popsat s nadsázkou.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU