Přidat na Seznam.cz



V Hradci plánuje otevřít nový řetězec Action

28. ledna 2020 16:22. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY, NOVÉ OBCHODY

Prodejna nizozemského řetězce Action

HRADEC KRÁLOVÉ – Do Česka se chystá vstoupit nový diskontní nepotravinářský řetězec Action původem z Nizozemska. Své první prodejny chce otevřít ve východních a středních Čechách. V pracovních nabídkách se objevují pozice pro nově otevíranou prodejnu Action v Hradci Králové s nástupem od března. Řetězec by rád otevřel v jarních měsících 2020 své první pobočky.

Podobný sortiment jako Action mají také ve své nabídce již zavedené řetězce Kik a Pepco, to má v Hradci tři pobočky a plánuje čtvrtou v Auparku. Jejich nabídka se však s novým obchodem kryje jen částečně.

„Již během jara otevřeme 5 prodejen, kde na vás každý den bude čekat přes 6 000 produktů s nízkými cenami. Dvě třetiny sortimentu Action jsou neustále obměňovány každý týden, pouze jedna třetina je ve stálé nabídce. Zhruba 2 000 našich produktů bude stát vždy méně než 25 Kč,“ uvádí Action, který má po Evropě už 1500 poboček v 7 státech – ve Francii, zemích Beneluxu, Německu, Rakousku a Polsku.

Action nabídne zboží ve 14 kategoriích například pro domácnost, módu, sport, domácí zvířata, hobby, částečně má však ve svém sortimentu i potravinové zboží. V průběhu roku pak nabízí i sezónní produkty.

Do nového obchodu v Hradci tak hledá zaměstnance, platové podmínky jsou uvedeny na cenách v rozmezí od 18 000 – 24 000 Kč/měsíc.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 316

    3 010

    2 588

    308


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí