Přidat na Seznam.cz



Na Labské louce nedal přednost. Řidič musel do nemocnice

5. března 2020 17:02. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY

Nehoda na Labské louce / Foto: HZSHK

HRADEC KRÁLOVÉ – V ulici Zborovská na rozmezí Nového Podzámčí a Labské louky došlo k dopravní nehodě osobního automobilu a tranzitního vozidla. 66letý řidič nákladního automobilu Peugeot Boxer jedoucí ve směru od Vysoké nad Labem a odbočující na křižovatce směrem doleva do ulice Labská louka nedal přednost v jízdě protijedoucímu osobnímu automobilu Seat Cordoba.

„V prostoru křižovatky došlo ke střetu přední částí vozidla Seat s pravou přední částí vozidla Peugeot.
Padesátiletého řidiče vozidla Seat převezla se zraněním rychlá záchranná služba do Fakultní nemocnice Hradec Králové. Ke zranění jiných osob dle prvotního zjištění nedošlo. Hasičský záchranný sbor provedl na místě technické zajištění vozidel. Hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 105 tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Eliška Majerová.

Na místě zasahovala v úterý po 17. hodině profesionální jednotka hasičů z centrální stanice v Hradci Králové. Jednotka pomohla se zajištěním místa události, po došetření zajistila úklid vozovky.

Jelikož došlo ke střetu v prostoru křižovatky, musela být doprava usměrňována a provoz na místě houstl. Vyšetřování se protáhlo až do večerních hodin.

Přesná příčina a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou stále předmětem šetření hradeckých dopravních policistů.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    15 584

    2 988

    2 530

    274


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí