Přidat na Seznam.cz



Hradec má rouškomat. Stojí u Atria a jde na dračku

11. dubna 2020 18:00. /Autor ~ REDAKCE / # 2 MIN. / AKTUALITY, HK, VOLNÝ ČAS

První rouškomat v Hradci / Foto: IG @udalostivychodnicechy

HRADEC KRÁLOVÉ – V Hradci stojí první automat na roušky neboli jednoslovně rouškomat. Je umístěn vedle OC Atrium v centru města. Společně ho zprovoznili tento týden Lupus Investment a sdružení Skok do života, které se věnuje lidem s hendikepem. Koupí roušek nejen ochráníte sebe i své okolí, ale zároveň podpoříte práci lidí s mentálním postižením, kteří je ušili.

Roušky z Ladílny stojí 70 Kč, jsou vyvedeny v klasických verzích pro dospělé, ale také i v dětských velikostech s dětskými motivy. Platit se může pouze prostřednictvím platební karty.

„Tak jsem tam včera byla a dětské už nebyly, alespoň jsem zakoupila jednu dospělou velkou. Také tam byla velikost střední a ještě velká, polovina automatu však byla prázdná, což je asi dobře, protože je vidět, že je o to zájem,“ uvedla uživatelka Kateřina.

„Dcerka si vybrala jarní s kytičkami, moc děkujeme,“ dodala uživatelka Marie.

Možnost koupení roušky v rouškomatu si lidé pochvalují s tím, že je to super možnost, pokud lidé neví, kde je zakoupit.

Návod k zakoupení roušky je jednoduchý a je uveden na rouškomatu. Stisknete PUSH TO START, poté vyberete produkt pomocí klávesnice, přiložíte platební kartu, chvíli vyčkáte a zabalená rouška by měla vypadnout dolů, kde ji odeberete.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 008

    3 008

    2 570

    294


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí