Přidat na Seznam.cz



Pátý Lidl v Hradci? Otevře vedle Kauflandu

10. července 2022 14:59. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY, RETAIL

Lidl bude v Pilnáčkově ulici / Koláž: HKCITY

HRADEC KRÁLOVÉ – V Hradci vznikne už pátá prodejna řetězce Lidl. Naposledy Lidl ve městě expandoval letos v březnu, kdy otevřel čtvrtou pobočku v Atriu. Tentokrát ovšem míří do Pilnáčkovy ulice na Gočárův okruh, kde pro novou prodejnu Lidl Pilnáčkova začal s náborem nových zaměstnanců. Pátá prodejna otevře vedle Kauflandu.


Lidl bude stát na místě dvou již bývalých prodejen Okay a Mountfield. Tyto obchody mají už nové umístění v Hradci. Okay otevřel novou pobočku v červnu ve Futuru, to Mountfield v polovině července otevře na Rašínově třídě v obchodní zóně Hradubická Tesco.


„Prodejna Mountfield je od 10. 7. dočasně uzavřena z důvodu stěhování. Slavnostní otevření nové prodejny proběhne 14. července na Rašínově třídě,“ uvedla prodejna Mountfield.


Prostor po dvou prodejnách je tak k dispozici Lidlu, ten do nové pobočky už hledá zaměstnance na různé pozice.


„Do prodejny Lidl v Pilnáčkově ulici hledáme prodavače na různé úvazky, vedoucí směny a zástupce manažera prodejny,“ uvádí společnost Lidl v kariérních profilech.


Přesné datum otevření není známé, pokud vše půjde hladce, prodejna by mohla otevřít už v druhé polovině tohoto roku, případně pak v roce 2023.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU