Přidat na Seznam.cz



Magnusek v Hradci natáčí seriál Společně sami

20. listopadu 2022 18:23. /Autor ~ REDAKCE / # 2 MIN. / AKTUALITY, KULTURA, MÉDIA, VOLNÝ ČAS

Natáčení seriálu Společně sami u budovy GJKT v Hradci / Foto: Instagram Společně sami

HRADEC KRÁLOVÉ – Ve školském areálu v Lipkách dochází průběžně k natáčení nového českého seriálu Společně sami od režiséra Tomáše Magnuska ve spolupráci s uměleckou agenturou Ambrozia z Hradce Králové, která pořádá umělecké kurzy pro děti a mládež ve věku od 8 do 18 let. Seriál bude mít 13 dílů. Na úvodní fotce je Yvetta Kornová jako bezdomovkyně, k filmu se vrátila po 30 letech.


„Rozhodli jsme se vytvořit něco, co tu v ČR ještě nebylo – seriál pro mladé s opravdovými problémy dnešní doby. Žádné domněnky, vše podle skutečných událostí, pohledem i reálnou mluvou dnešní mládeže. Máme před sebou ještě spoustu natáčení, každopádně už teď bych chtěl celému týmu poděkovat za skvělou práci,“ prozradil Tomáš Magnusek při představení seriálu.


Autory scénáře jsou Tomáš Magnusek, Nikola Krejčová a Kateřina Hyršlová, kteří děj napsali na podkladu skutečných příběhů od mladistvých.


Gočárovy školy jsou tak dějištěm natáčení školních záběrů. V učitelském sboru seriálového gymnázia, které se točí v opravdovém gymnáziu J. K. Tyla, najdeme z hereček například Zlatu Adamovskou, Světlanu Nálepkovou, Hanu Čížkovou, Janu Krausovou a další.


V seriálu se objeví také spousta mladých herců jako Ladislav Ondřej, Jindřich Žampa, Dominika Hrazdílková, Adam Kraus, Štěpán Tuček a například i Natálie Grossová, která si zahraje dramatickou roli mladistvé dívky, která má být zneužita.


Z herců to jsou třeba Lukáš Langmajer, Ivan Vyskočil, Martin Dejdar či Zdeněk Godla.


Z 13 dílů je natočena zhruba polovina, zbývá dotočit druhou půlku. Seriál by měl být hotov v roce 2023.

@spolecne.sami Točíme seriál SPOLEČNĚ SAMI! 🎬 Dejte nám follow a buďte s námi na place! 🤩📹 #spolecnesami #serial #serialspolecnesami #fyp #bts #video #tomasmagnusek #ambrozia #matesenacotesit ♬ původní zvuk – SPOLEČNĚ SAMI


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU